Моја инклузивна Европа

Мојата инклузивна Европа е нашата меѓународна онлајн кампања против говорот на омраза и наративите. Нашата цел е да ги прошириме низ Европа нашите активности, приказни и резултати и да споделиме инспиративни приказни и практики за да ги мотивираме другите млади и загрозените заедници.

Во овој дел, ќе ги најдете сите информации за нашите локални младински групи и сведоштва од млади од цела Европа. Следете ги нашите активности на меѓународно ниво и препораките за политики што ќе ги собереме до крајот на проектот.

Дали сакате да се придружите на нашата кампања? Споделете ја вашата приказна со #MyInclusiveEurope!

 

Hate speech and narratives
Говор на омраза и наративи
Histoires de la vie réelle
Приказни од реалниот живот
Échange de jeunes
Младински размени
Policy actions
Политика за користење