My Inclusive Europe

Evropa ime inkluzive (My Inclusive Europe) është fushata jonë ndërkombëtare në internet kundër gjuhës së urrejtjes dhe rrëfimeve të urrejtjes. Qëllimi ynë është të përhapim nëpër Evropë veprimet, tregimet dhe rezultatet tona, dhe të ndajmë një sërë tregime frymëzuese dhe praktikash për të motivuar të rinjtë dhe komunitetet e pafavorizuara.

Në këtë pjesë, ju do të gjeni të gjitha informacionet në lidhje me grupet tona lokale të të rinjve dhe rrëfime nga të rinjtë nëpër Evropë. Ndiqni veprimet tona në nivelin ndërkombëtar dhe rekomandimet e politikave që do të mbledhim deri në fund të projektit.

Dëshironi të bashkoheni në fushatën tonë? Ndani tregimin tuaj me #MyInclusiveEurope!

 

Hate speech and narratives
Hate speech and narratives
Histoires de la vie réelle
Real life stories
Échange de jeunes
Youth Exchanges
Policy actions
Policy actions