Приказни од реалниот живот

Како вие ја замислувате Европа поинклузивна и поправедна?

Откријте како нашите млади успеале да се справат или да ги предизвикаат наративите за омраза во нивните локални заедници. Инспирирајте се како да го охрабрите општеството да ги менува наративите на омраза во толерантен и инклузивен дијалог!